Recenze YOGA LIBRA Znojmo

Moc nás těší, ohromná pozitivní zpětná vazba na naše studio i lekce jógy, které u nás můžete cvičit … zažít.

Přijďte k nám objevit a zažít naši pětihvězdičkovou jógu ve Znojmě.

Děkujeme vám všem za skvělá hodnocení

4.9/5

22. března 2022

5/5
Cvičení, protažení, klid, relaxace! 🧘‍♀️
Radka

21. března 2022

5/5
Vše bylo úžasné:)
Leona

17. února 2022

5/5
Ashtanga s Martinou je skvělá, moc se mi líbí ten osobní přístup.
Kateřina

14. února 2022

5/5
Vyborny pristup, skvele prostredi, super atmosfera.
Jitka

10. února 2022

5/5
Všechno!!! 🙂
Leona

9. února 2022

5/5
Musím říct, že na ranní yogu jsem se musela dost přemlouvat, ale ten pocit po je krásnej. Díky Martině a její lekci se usmívá celý den. Děkuji
Barbora

5. února 2022

5/5
Všechno bylo úžasný❤️
Terezie

5. února 2022

5/5
Yoga Libra je úžasné místo, kde se člověk může odstřihnout od světa kolem, jen být a to v té nejlepší společnosti❤ Navíc znalosti a zkušenosti lektorky Ashtanga jogy - Martinky, jsou bezesporu k nezaplacení. Děkujeme za takové místo ve Znojmě. Chybělo to tu jako sůl. ❤
Lucie

1. února 2022

5/5
Vše je skvělé!!!Pozice ve cvičení,empatie,celkovy přístup, vzdy příjemné naladění, prostor:)Doporučuji!
Leona

28. ledna 2022

5/5
Cvičitelka, cvičení, prostředí
Iva

14. listopadu 2021

5/5
Cvičitelka, prostředí
Iva

13. ledna 2022

5/5
Krásné a příjemné prostředí👏
Iva

13. listopadu 2021

5/5
Děti si jógu nesmírně užili, hráli i na tibetskou misu a doma si občas zacvičit lva a motýlka;).
Lucie

11. ledna 2022

5/5
Studio, cvicitelka…
Iva

8. listopadu 2021

5/5
Krásny a harmonický priestor, skvelá cvičiteľka, nádherná hudba, parádne cvičenie a dobrý čajík na záver. Človek sa úplne odpojí od toho zhonu tam vonku a napojí sa sám na seba... ❤ naspäť von sa človeku ani nechce 😁 proste iný svet...
Martina

10. prosince 2021

5/5
Hezká, laskyplna meditace, kterou jsem si 'odnesla' i domu a muzu delat kdykoli:)
Michaela

18. listopadu 2021

5/5
Jóga s Martinou je úžasná, moc se mi líbí jak přistupuje k lidem, pro každého přesně to co potřebuje.
Kateřina

7. prosince 2021

5/5
Parádní lektorka, zvučná mísa, spirituální prostor.
Petr

Další hodnocení na Googlu nebo Reserviu